NT Live - Frankenstein - Danny Boyle rendezése újra műsoron!

NT Live - Frankenstein - Danny Boyle rendezése újra műsoron!

mozi film
Admin 2019. június 13., csütörtök 19:00 - 22:00
Helszín/Szervező: Uránia Nemzeti Filmszínház

Június 13-án és 20-án ismét műsoron a National Theatre Live rendkívül népszerű, számos teltházas közvetítést maga mögött tudó FRANKENSTEIN előadása, az Oscar-díjas Danny Boyle rendezésében, Benedict Cumberbatch és Johnny Lee Miller váltott főszereplésével.

Vetítések (magyar felirattal)

Frankenstein doktor zavarodott Teremtménye egy ellenséges világban találja magát. Miután bármerre is megy, kegyetlenséggel találkozik, az elhagyatott Teremtmény kétségbeesésében elhatározza: bosszút áll teremtőjén akinek rémisztő alkut ajánl. A tudomány felelősségének, a szülői gondatlanság, a tudati fejlődés és a Jó és Gonosz természete mind benne foglaltatnak ebben a rendkívül izgalmas és mélyen felkavaró, klasszikus gótikus mesében.

Az Oscar-díjas rendező, Danny Boyle (Trainspotting, Gettómilliomos, 127 óra) rendezte ezt a látomásszerű, két előadásból álló produkciót, Mary Shelley klasszikusa alapján a forgatókönyvet írta Nick Dear.
A darab 2012-es ősbemutatójától kezdve végig teltházzal futott a National Theatre színházi évadában, a páratlan színészi játék és rendkívül erős vizualitás számos elismerést is hozott a produkciónak.

Megtekintését 16 év alatt nem ajánljuk!

JEGYINORMÁCIÓK

Belépőjegy: 3600 Ft
Diák, nyugdíjas és pedagógus kedvezmény: 3200 Ft

Forrás: https://www.facebook.com/events/2189704638009204/További programok Budapesten

Keresés


tól

Hirdetés