L-E-V by Sharon Eyal & Gai Behar (ISR): Love Chapter 2

L-E-V by Sharon Eyal & Gai Behar (ISR): Love Chapter 2

táncelőadás művészet
Admin 2019. május 26., vasárnap 20:00 - 21:00
Helszín/Szervező: Trafó House

Az előadás a 200% TÁNC sorozat része.

//English-friendly dance performance//

Az izraeli L-E-V már visszatérő vendégnek számít a Trafóban, legutóbb 2017 tavaszán láthatta itt őket a közönség, amikor az OCD Love című előadásukkal arattak sikert. Most legújabb, Love Chapter 2 című darabjukat hozzák el hozzánk.
A Love Chapter 2 folytatása az OCD Love-nak, melyben a szerelem egy ártalmas és pusztító betegségként jelent meg. Eyal szerint a Love Chapter 2 egy „utóbetegség, miután már minden elveszett”. A szerelem halott, de az emléke és hatása még érezhető körülöttünk.

Korábbi előadásaikhoz hasonlóan a Love Chapter 2 is a fények, az elektronikus zene és az egyedülálló szerkezeti felépítés tökéletes kombinációja. Az előadás az elveszett, eltűnt szerelem utáni érzelmek kavalkádjára koncentrál. A táncosok névtelen androgün csoportokban mozognak, mint Sharon Eyalnál annyiszor, és elképesztő hajlékonysággal, rugalmassággal képeznek új, kifejező testformákat. A testszínű, testhez simuló dresszek kiemelik a táncosok tökéletes vonalait. Az előadást hideg elegancia és feszesség jellemzi, melyben keverednek a klasszikus balett és a techno tánc elemei. Sharon Eyalék ismét bebizonyítják a nézőknek, hogy valami egyszerre lehet érzéki és erotikus, mégis hideg és gépies.

2800 Ft / diák: 2200 Ft, Trafó bérlet érvényes

//I'm a living, loving, functioning being broken into crumbs of love, giving myself to the blast. A sense of disaster, death of all hope and of ending, crawl like an illness via the dancers' bodies. Now that there are no limits we are dangerous to ourselves. Liquids of information, the pain of loss and mental exhaustion mutate into a big a heart coated with darkness and matter made from guarded secrets. This creation is post the actual illness, after all had been lost already. It holds just enough to sustain us alive, dreaming in our blind body. This creation is a reason to cry.

2800 HUF / student: 2200 HUF, Pass accepted//

Forrás: https://www.facebook.com/events/362734540968528/További programok Budapesten

Keresés


tól

Hirdetés