Baba Capoeira a Pagonyban

Baba Capoeira a Pagonyban

gyerek zene egészség
Admin 2019. június 13., csütörtök 10:30 - 11:00
Helszín/Szervező: Bartók Pagony

A Baba Capoeira foglalkozásokon a gyerekek csak természetes mozdulatokkal játszanak, amiket egyébként minden baba gyakorol a kanapén, a földön, a játszótéren, ahol éppen jól esik neki. Kúszás - mászás előre, hátra, oldalra, guggolás, ugrások, járások, kézenállás variációk. Ezek a mozgások ebben az életkorban rendkívül fontosak az idegrendszeri és testi fejlődéshez (koordinációs képesség, izomtónus-szabályozás, egyensúlyérzék, izomerő) . A babák megfigyelik a mozgást, majd a saját kreativitásuknak teret engedve leutánozzák azt, miközben képesek figyelni a zenére, dalokra, ritmusokra is. Igazi autentikus brazil és afrikai hangszereken játszanak. Érzékelik a hangszerek anyagát, hallják a ritmust és rendkívüli beleéléssel zenélnek ők is - szabadon.  A magyar és portugál gyerekdalocskák és mondókák segítik őket ráhangolódni a mozgásra.
Ár: alkalmanként 1800 Ft /gyerek. Bármikor lehet csatlakozni, 1 évnél fiatalabb kistestvéreket is lehet hozni, számukra a foglalkozás ingyenes.
Maximális létszám 14 fő, ezért kérlek regisztrálj, ha szeretnétek részt venni akár FB üzenetben, akár emailen: s.rex.hu@gmail.com.

Forrás: https://www.facebook.com/events/2230023913880281/További gyerekprogramok

Keresés


tól

Hirdetés